Fremtidens digitale gravferdsbransje

Vi i Adstate arrangerte i september Digital Funeral Innovations i Marbella. Begravelsesbyråer fra mange land i Europa var invitert. Målet med konferansen var å fordype seg i de digitale trender vi i dag ser i begravelsesbransjen, samt å lære mer om hvor den digitale retningen går i fremtiden.

Simon - Adstates grunnlegger
Simon – Adstates grunnlegger
Adstater Hege samt Carsten og Peter fra Begravelses Service
Adstater Hege samt Carsten og Peter fra Begravelses Service
Dagny fra Bellis Begravelsesbyrå og Adstater Peder
Dagny fra Bellis Begravelsesbyrå og Adstater Peder

Vi er stolte over at over 70 personer fra syv forskjellige land deltok. Disse representerer innovatørene i vår bransje. I tillegg til gode samtaler med kollegaer på tvers av landegrenser, fikk vi alle også anledning til å knytte til oss nye kontakter. Alt dette i en avslappende atmosfære med god mat og fantastiske omgivelser

Journalist, siviløkonom og forfatter Kathrine Aspaas og Adstaters Pål og Peder

Journalist, siviløkonom og forfatter Kathrine Aspaas og Adstaters Pål og Peder

Nina Furu fra Webgruppen

Med lykke (og litt ferdighet) klarte vi å knytte til oss to av Norges mest kjente navn i inbound marketing, digital tilstedeværelse og metoder for å øke trafikken til dine hjemmesider. Med sin kunnskap bidro både Nina Furu og Jakob Thyness fra Webgruppen til å gjøre konferansen svært innholdsrik og aktuell.

Jakob presenterte 10 trender som sannsynligvis vil påvirke vår bransje. Ved å bruke konkrete eksempler og humor forklarte han hvordan begravelsesbyråene bør tenke når man setter opp en nettside.

Nina fokuserte på inbound marketing. Hva er det og hva er det ikke? Hvordan vil både GDPR og digitale trender gjør dette til en effektiv måte å markedsføre ditt begravelsesbyrå?

Adstate grunnlegger, Simon Hansen Elvestad, kom med sine synspunkter om den fremtidige gravferdsbransjen i 2025. Simon gjør et poeng av at 2025 virker langt unna, men ser vi tilbake til 2011, har mange viktige endringer oppstått i markedet siden da.

Tidlig på kvelden kom vår siste foreleser Kathrine Aspaas opp på scenen og ga oss et show med fantastisk sang og en helt annen og spennende introduksjon til emnet «Emosjonell Revolusjon».

Takk til alle som deltok og gjorde arrangementet til en stor suksess. Vi håper å se dere igjen snart!


Posted

in

by

Tags: