Registrering

Mottaker av minnegaver

Denne registreringen er to-delt. Du fyller inn både skjema til høyre og skjema du finner her hos PayEx.

Slik kan du registrere fond/organisasjon som mottaker av minnegaver ved gravferd.

Begravelsesbyråer tilbyr online minnegaveformidling. Det er opp til pårørende/begravelsesbyrå å velge alternative minnegavemottakere. De fleste digitale dødsannonser er knyttet opp mot minnegaveformidlingen.

Vi, Adstate AS, er ansvarlig for driften av denne løsningen. Vi har i en årrekke levert digitale løsninger til begravelsesbransjen i inn- og utland.

NB! For å kunne motta utbetalingene, er det også nødvendig at minnegavemottakeren fyller inn et skjema hos PayEx. Link til dette skjema mottaes så snart skjema til høyre er utfylt.

Hvis du ønsker å gå direkte til skjema nå, så finner du dette her: https://signup.swedbankpay.com/no/kundekontroll/ny-kunde/firmaoppslag

Hvis du har spørsmål om skjema så kan du finne svar i denne guiden eller kontakte PayEx pr. mail på salg@swedbankpay.no.

Det er også mulighet for å hente ut rapporter i vårt system.

Kredittkort- og pengehåndtering utføres av Swedbank og PayEx. Innsamlet beløp, fratrukket betalings- og administrasjonskostnader på 5,9 % overføres til gavemottakers konto. Det sendes også ut en transaksjonsoversikt fra PayEx.

Ta gjerne kontakt med oss på fond@adstate.com eller finn dine svar i denne guiden.

Vennligst fortell oss hvilken organisasjon du tilhører

NB. Klikk deg inn her for også å fylle ut skjema hos PayEx.

Adstate trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om våre produkter og tjenester. Du kan stoppe abonnementet på denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om hvordan du stopper abonnement, vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.

Vi har 1070 fond og organisasjoner registrert hos oss!

Under ser du noen eksempler på mottakere som har registrert seg