Hvordan bestille blomster til begravelse?

Vi har lang tradisjon her i landet ved å uttrykke vår sympati ved å bestille blomster i anledning begravelse eller bisettelse. Vakre blomster skal være med å gjøre begravelsen til en verdig avslutning på livet.

Blomster i begravelsen er også med på å skape et vakkert preg over denne begivenheten. Men hvordan skal vi bestille blomster til begravelsen? Og hvordan vet vi at blomstene kommer fram til rett sted i rett tid?

De aller fleste begravelsesbyråer i Norge er tilknyttet portalen vareminnesider.no. Her kan alle  bestille blomster til de fleste begravelser og bisettelser her i landet.

Ekstra enkelt er det fordi du her bestiller blomster automatisk til begravelsen – selv om du ikke vet verken tidspunkt eller seremonisted. Bestillingen går automatisk til det begravelsesbyrået/blomsterbutikken som leverer begravelsesblomster til seremonien. 

Det eneste du gjør er å enkelt søke opp dødsannonsen på vareminnesider.no.

Fra dødsannonsen klikker du deg direkte inn til blomsterbestillingen.  All nødvendig informasjon om dødsfallet ligger allerede der.  Det eneste du skal gjøre er å velge den begravelsesblomsten du ønsker. Du finner et stort og variert utvalg av både bårebuketter, kistedekorasjoner, hjerter og kranser. 

Ønsker du også å bestille en kondolansebukett til pårørende? Dette gjøres enkelt ved å bestille blomster til begravelse og pårørende her


Posted

in

by

Tags: