PRESSEMELDING

23. januar 2024

Endring i ledelsen hos Rapid Data Nordics:
Gaute Green-Stensrud tar over rollen som General Manager for Adstate, Bitnet og Timecut.

Simon Hansen Elvestad har valgt å gå over til en ny rolle innen Rapid Data Europe og forlate sin tidligere stilling som General Manager for Rapid Data Nordics, som inkluderer Adstate, Bitnet og Timecut. Gaute Green-Stensrud tar nå over rollen som General Manager og vil lede den strategiske utviklingen og driften, med fokus på å skape optimale forhold for IT-løsninger innen begravelsesbransjen.

En visjonær leder

Simon Hansen Elvestad, visjonæren bak Adstate og sammenslåingen av Adstate, Timecut og Bitnet til en nordisk organisasjon, har valgt å ta på seg en ny rolle som Product Evangelist i Rapid Data Europe. Han vil også beholde sin posisjon som styreleder for Rapid Data Nordics. S. Elvestad spilte en avgjørende rolle i selskapsgruppens suksess, bidro til mange fremragende prestasjoner og etablerte langsiktige relasjoner i bransjen.

I en uttalelse uttrykte S. Elvestad, “Den digitale reisen vi har gjort sammen med begravelsesbyråene i Norge og Sverige har vært et eventyr. Å nå kunne formidle denne kunnskapen i en europeisk kontekst sammen med våre kolleger føles utrolig spennende. I den siste tiden har jeg hatt privilegiet av å samarbeide med Gaute, og jeg føler meg svært glad og takknemlig for at vårt team har blitt styrket med hans erfaring og kunnskap innen utvikling av IT-organisasjoner.”

Velkommen til Gaute Green-Stensrud som General Manager

I sin nye rolle som General Manager for Rapid Data Nordics bringer G. Green-Stensrud med seg omfattende erfaring og en vellykket merittliste innen IT-bransjen. Han har tidligere arbeidet med anerkjente merkevarer innen programvareindustrien, som PwC, IBM, Visma, Cint og Purply, inkludert styreposisjoner i Visma Retail, Purply og FeedbackFrog – noe som viser hans allsidige ekspertise og internasjonale erfaring. G. Green-Stensruds ledelse er preget av stort fokus på kunden, og han mener at det er avgjørende å forstå og imøtekomme kundenes behov for å kunne levere vellykkede IT-løsninger.

I en uttalelse hvor han uttrykker entusiasme for den nye rollen, sa G. Green-Stensrud, “Å tre inn i denne rollen er ekstremt spennende, med vissheten om at grunnlaget for fremtidig suksess er solid forankret i et motivert og kompetent team og med en fantastisk engasjert tidligere ledelse ibland annet Simon. De har sammen skapt et optimalt miljø for å kunne realisere kommende ideer og visjoner, og jeg er overbevist om vår evne til å navigere vellykket fremover der vi opprettholder tidligere prestasjoner samtidig som vi styrker vårt fokus på kunden for å levere fremragende løsninger og innovative resultater. Ved å holde fast i disse prinsippene kan vi vise respekt for vår historie samtidig som vi maksimerer verdien for våre kunder og bransjen som helhet.”

Styrke i fellesskap – Kundeprioritet og fokus på utvikling

Ledelsesovergangen er umiddelbar, og teamet hos Rapid Data Nordics uttrykker stor tillit til G. Green-Stensruds ledelse. Med en felles forpliktelse til kundetilfredshet og en stabil oppmerksomhet på bransjens fremgang, tror teamet at de sammen utgjør en sterkere enhet. Denne samhørigheten forventes å være drivkraften for kontinuerlig utvikling og betydelige forbedringer innen hele begravelsesbransjen.

Gaute Green-Stensrud
General Manager
Rapid Data Nordics


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Nellie Selvert, Head of Communications

nellie@bitnet.nu


Posted

in

by

Tags: